Дарителски кампании за Covid-19

ДАРИТЕЛСКИ КАМПАНИИ

1. ЗА МБАЛ „ХРИСТО БОТЕВ“ И ЛЕЧЕБНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ ВЪВ ВРАЦА
- Всеки желаещ да направи дарение за медиците и здравните заведения във Враца, може да го направи като позвъни на телефон: 0884 768 690. Дарителят преценява за кое лечебно заведение и за каква техника или консумативи да бъдат насочени средствата му.


 

2. БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ ЗА ХОРА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ
- Съвместно със Сдружение „Аз Обичам Враца“ стартира благотворителна кампания за даряване на хранителни продукти на крайно нуждаещи се хора. Всеки желаещ да подкрепи инициативата може да го направи като закупи трайни хранителни продукти и ги донесе в сградата на Община Враца. Със събраните дарения ще бъдат подпомагани крайно нуждаещи се лица, които не са обхванати от предоставяните социални услуги – социален патронаж, диетично хранене и пр.


3. КАМПАНИЯ НА БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ
- Към момента във Враца се реализира и друга дарителска кампания – „Купи и дари“, с координирана от областната организация на БЧК, в рамките на която могат да бъдат закупувани продукти и да се поставят в специално брандирани колички на голяма хранителна верига. Повече информация на:

https://www.redcross.bg/campaign/active_campaigns/billa_campaign?fbclid=IwAR3F6OuK8AlsVHLsxE8FMXUJ4037PlvqYfMqrETe8RJTrPq-AVwqWJelh94.