”Духът на Виена “ - концерт на Симфониета Враца Диригент: Елора Ленкоски Солисти: Христо Павлов - флейта Място: градска концертна зала

Духът на Виена - концерт на Симфониета Враца

Диригент: Елора Ленкоски

Солисти: Христо Павлов - флейта

Място: градска концертна зала