„Оперна гала “ - концерт на Симфониета Враца Диригент: Георги Еленков Солисти: Емилия Кирчева - сопран Михаил Михайлов - тенор

Оперна гала - концерт на Симфониета Враца

Диригент: Георги Еленков

Солисти: Емилия Кирчева - сопран

Михаил Михайлов - тенор

Място: градска концертна зала