Концерт на Симфониета Враца Солист: Михаела Филева Диригент: Максим Ешкенази

Концерт на Симфониета Враца

Солист:  Михаела Филева

Диригент:  Максим Ешкенази

Място: салон на НЧ Развитие -1869