„Романтични мелодии” - концерт на Симфониета Враца Солисти: Светлана Смолина /пиано/ Самуел Алан-Чапковски /цигулка/ Диригент: Христо Павлов

„Романтични мелодии” - концерт на Симфониета Враца

Солисти: Светлана Смолина  /пиано/

                Самуел Алан-Чапковски  /цигулка/

Диригент: Христо Павлов

Място: градска концертна зала