„Бах и Пиацола” - концерт на Симфониета Враца Солисти: Жоакин Паломарес - цигулка Тодор Петров - пиано Диригент: Христо Павлов

„Бах и Пиацола” - концерт на Симфониета Враца

Солисти: Жоакин Паломарес - цигулка

                Тодор Петров - пиано

Диригент: Христо Павлов

Място: градска концертна зала