XXXV-ти Младежки музикален форум „Маестро-гранде” - концерт на Симфониета Враца Солисти: Атанас Кръстев /виолончело/ Диригент: Григор Паликаров

XXXV-ти Младежки музикален форум

„Маестро-гранде” - концерт на Симфониета Враца

Солисти: Атанас Кръстев  /виолончело/

Диригент: Григор Паликаров

Място: градска концертна зала