„Класика и романтика”- Концерт на Симфониета Враца Солист: Симеон Гошев /пиано/ Диригент: Момчил Томов

Класика и романтика”- Концерт на Симфониета Враца

Солист:  Симеон Гошев  /пиано/

Диригент: Момчил Томов

Място: градска концертна зала