„Оперна гала” - концерт на Симфониета Враца Солисти: Вивиен Георгиев, Димитрина Кечеджиева, Кристина Петкова, Моника Зашева, Нелли Динева, Радинела Василева, Теодора Марчева, Андрея Мирчев, Никола Попов, Стоян Буюклиев Диригент: Никола Петров

„Оперна гала” - концерт  на Симфониета Враца

Солисти: Вивиен Георгиев, Димитрина Кечеджиева, Кристина Петкова, Моника Зашева, Нелли Динева, Радинела Василева, Теодора Марчева, Андрея Мирчев, Никола Попов, Стоян Буюклиев

Диригент: Никола Петров

Място: градска концертна зала