„Концерти за двама” - концерт на Симфониета Враца Солисти: Зорница Иларионова /цигулка/ Пламена Мангова /пиано/ Диригент: Христо Павлов

„Концерти за двама” - концерт  на Симфониета Враца

Солисти: Зорница Иларионова  /цигулка/

                Пламена Мангова  /пиано/

Диригент: Христо Павлов

Място: градска концертна зала