Симфоничен концерт на Симфониета Враца Солист: Грациян Папара флейта Диригент: Иван Илиев

Симфоничен концерт  на Симфониета Враца

Солист: Грациян Папара  флейта

Диригент: Иван Илиев

Място: градска концертна зала