Симфоничен концерт на Симфониета Враца Солист: Роберт Лакатош /цигулка/ Диригент: Христо Павлов

Симфоничен концерт на Симфониета Враца

Солист: Роберт Лакатош  /цигулка/

Диригент: Христо Павлов

Място: градска концертна зала