„Ангел Заберски и танцуващите музиканти” - концерт на Симфониета Враца Солист: Михаил Йосифов Диргент: Христо Павлов

„Ангел Заберски и танцуващите музиканти” - концерт на Симфониета Враца

Солист:  Михаил Йосифов

Диргент:  Христо Павлов

Място:  зала на НЧ „Развитие-1869”