„Обичам БГ музика” - концерт на Симфониета Враца Солисти: Милица Кнежевич /цигулка/ Златина Иванова /ударни/ Диригент: Христо Павлов

„Обичам БГ музика” - концерт на Симфониета Враца

Солисти: Милица Кнежевич  /цигулка/

                Златина Иванова  /ударни/         

Диригент: Христо Павлов

Място: градска концертна зала