„Барок и романтизъм” - концерт на Симфониета-Враца Солист: Альона Чехова /цигулка/ Диригент: Максим Ешкенази

„Барок и романтизъм” - концерт на Симфониета-Враца

Солист: Альона Чехова /цигулка/

Диригент: Максим Ешкенази

Място: градска концертна зала