„Оперета и мюзикъл” - Гала концерт на Симфониета-Враца Солист: Деирдре Мастерсон /сопран/ Диригент: Христо Павлов

„Оперета и мюзикъл” - Гала концерт на Симфониета-Враца

Солист: Деирдре Мастерсон  /сопран/

Диригент: Христо Павлов

Място: градска концертна зала