„Спомен за Кирил Илиевски” - концерт на Симфониета-Враца Солисти: Деница Лафчиева /кларинет/ Александър Земцов /виола/ Диригент: Константин Илиевски

„Спомен за Кирил Илиевски” - концерт на Симфониета-Враца

Солисти: Деница Лафчиева   /кларинет/

                Александър Земцов   /виола/

Диригент: Константин Илиевски

Място: градска концертна зала

 

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'imagick' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: