„Иберийски страсти” - концерт на Симфониета Враца Солист: Хоакин Паломарес /цигулка/ Диригент: Хосе Санчез

„Иберийски страсти” - концерт на Симфониета Враца

Солист: Хоакин Паломарес /цигулка/

Диригент: Хосе Санчез

Място: градска концертна зала