Симфоничен концерт - Симфониета Враца Солист: Бруно Канино /пиано/ Диригент: Христо Павлов

Симфоничен концерт - Симфониета Враца

Солист: Бруно Канино  /пиано/

Диригент: Христо Павлов

Място: градска концертна зала