„От класика до класика...” концерт на Симфониета Враца Солист: Антон Никулеску /виолончело/ Диригент: Коичиро Канно

„От класика до класика...” концерт на Симфониета Враца

Солист: Антон Никулеску /виолончело/

Диригент: Коичиро Канно

Място: градска концертна зала