„Романтична мистика”- концерт на Симфониета Враца Солист: Симеон Гошев /пиано/ Диригент: Христо Павлов

„Романтична мистика”- концерт на Симфониета Враца

Солист: Симеон Гошев  /пиано/

Диригент: Христо Павлов

Място: градска концертна зала