“Open Vratsa” търси най-добрите фотографи във Враца и региона

 

Стартиралият в средата на лятото портал - OpenVratsa.bg, обявява конкурс за най-добра снимка, заснета във Враца или региона. Целта му e да открие най-добрите фотографи сред хората, занимаващи се с хоби фотография в България и да представи пред по-голяма аудитория красивата природа, историческите и културни забележителности на Враца.

Работата на участниците в конкурса ще бъдe оценявана от жури в състав: Калин Мицев (Враца), Мариян Георгиев (Враца) и Симеон Донов (София).

Трите основни категории са: Природни и/или исторически забележителности; Култура, изкуство и развлечения; Улична (Street) фотография и Градски пейзаж (City landscape). Добавена е и една обща категория - „Други“, с цел да бъде възнаградено усилието и на онези фотографи, които не успеят да се впишат в горните 3 категории.

Заявки се приемат от 17.09.2020, четвъртък на имейл адрес photocontest@openvratsa.bg, а пълните условия за участие можете да намерите на https://openvratsa.bg/fotokonkurs/.

Крайният срок за участие във фотоконкурса на OpenVratsa.bg е 17.10.2020, а най-добрите три снимки, избрани от журито, ще си разпределят наградата от 1 000 лева, предоставена от Фондация „Америка за България“ и Община Враца – официални партньори на проекта.